Doe 15 mei mee met de cursus 'Google, hoe werkt het?' in Hotel Frederiksoord.

Leer in een avond hoe Google werkt en neem een voorsprong op uw concurrenten.

Wilt u weten waar Google op let bij het beoordelen van uw website? In de instapcursus 'Google, hoe werkt het?' laat Mark Bergsma van Wecomm u zien hoe Google werkt. Door middel van praktijkvoorbeelden leert u in een avond wat uw vindbaarheid beïnvloedt en hoe u een voorsprong kunt nemen op uw concurrenten.

Wecomm
Wecomm
Wecomm

Wecomm bouwt websites.

Maar Wecomm doet meer. Wecomm is voor u een full service (internet) communicatiebureau met een stevig netwerk communicatieprofessionals. Dat klinkt zwaar, maar doen we nuchter over. Wecomm bouwt websites die geschikt zijn voor smartphones, tablets en computers zodat uw online presentatie altijd optimaal is. Onze websites dragen bij in het groeien van naamsbekendheid, omzet en bereikbaarheid van uw bedrijf.

Daarvoor is onderzoek nodig, een sterk plan, creativiteit en beleid. Wecomm helpt u met uw presentatie online en weet dat u een website wilt hebben waarmee u vooruit gaat. Dat maakt Wecomm voor u het internetbureau voor uw onderneming.

Voor elke taak een specialist

Groei mee en bereik uw klant

Uw website wordt door uw klanten op verschillende apparaten bekeken. Thuis op de bank bezoeken ze uw website met de tablet, onderweg naar het werk op een smartphone en op het kantoor op de desktop of laptop. Dit zijn apparaten met elk hun eigen formaat beeldscherm en manier van gebruiken. Websites van Wecomm zijn afgestemd op het gebruik van uw website op de verschillende apparaten voor de beste benadering naar uw klant.

Wij steunen Tautus.